torsdag 4 april 2013

VILL DU LÄRA DIG ATT FOTOGRAFERA?

Inspirationskväll ~ vill du lära dig att fotografera?

Den 2 maj klockan 19.00 ska
 
Här kommer jag berätta om olika tips och tankar kring fotografering. Jag har arbetat som professionell fotograf i nio år och tänkte på ett enkelt sätt förmedla vad man ska tänka på i sin vardagsfotografering. Du behöver inte äga en dyr systemkamera. Amatör eller viss vana, spelar ingen roll! 

Det kommer även bjudas på dryck, tilltugg och fina erbjudande i butiken!
Du kan läsa mer om det HÄR och göra din anmälan (begränsat antal platser).

 Vi hoppas denna kväll ska ge dig en massa inspiration!

Varmt välkommen!
 
 
Fotograf Therese Romell i samarbete med
 
 

2 kommentarer:

  1. Ja gärna!!!!!
    Synd att det ligger så långt ifrån mig bara…
    Dina foton är verkligen något extra!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Detta fake rolex är inte den första ingenjörskolvätekula som har producerat, men de kallar det för ”originalet.” Efter fake Rolex några år utan att ha täckt en bollingenjör kolvätetid, är jag nu glad att kolla in den nya Ball Engineer Hydrocarbon rolex replica Original. Referensen DM2118B-SCJ-BK Ball Engineer Hydrocarbon Original är inte bara en snygg tid, utan den rolex kopia innehåller också mycket önskvärd teknik, både inifrån och ut. Medan ”Originalet” inte är för dyrt, är det replika klockor inte en budgettid och förståelse för hur dess värde kommer från kräver lite studier.
    Med Hydrocarbon Original kan Ball rolex kopior övervinna en av de vanligaste förfrågningarna som konsumenterna har klockor kopior haft, och det är att skapa en urtavla som använder tritiumgasrör för lysande men som har det rolex klocka kopia mer eleganta utseendet som kommer utan att ha en överflöd av fake rolex små rör på ratten. När det gäller det taktiska, moderna utseendet är tritiumgasrör välkomna. Som sagt, få klockor med gasrör fake Rolex på urtavlan ser "klassiska" ut.

    SvaraRadera