söndag 16 januari 2011

Effektiva!

Inom loppet av ett dygn la vi ut vår gamla soffa (se bild) på Blocket, sålde den och köpte en ny!

Det är en av många, många saker som jag fullkomligt älskar hos min man, vi är precis lika effektiva och vill bara få allt iordning när vi väl bestämt oss för någonting. Varför vänta? Igår eftermiddag la vi ut vår soffa på Blocket (den kändes sliten och hade ett antal år bakom sig), idag på morgonen blev den hämtad av ett trevligt par, vi körde iväg och på eftermiddagen stod det en ny fin soffa i vårt vardagsrum! Vi visste vad vi ville ha (som vanligt!). Konstigt tänker ni säkert när jag skriver att vi köpte en likadan. Men det tycker inte vi... Nu har vi en HELT ny, orörd och sååå vit favoritsoffa med fluffiga kuddar! Den passar ju även bättre till vår tvåsits soffa i samma design som vi köpte i november.

Jag har alltid älskat denna soffa då den är snygg och bryter av det moderna med sin runda form och mjuka kuddar. Den är även en fantastiskt skön "kura ihop sig framför tv´n tillsammans" soffa. Inte att förglömma prisvärd, stilren och lättskött för den som älskar vitt, vitt och vitt!
Med andra ord sitter vi nu ihopkurade tillsammans, känns faktiskt annorlunda tro det eller ej, och tittar på "Solsidan"!

Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar