tisdag 20 september 2011

Energirening

På tal om att rensa i förra inlägget...
Karen Kingstons skriver om en så viktig sak som ENERGIRENING.
För att ditt liv ska fungera väl är det av stor vikt att livsenergin kan strömma fritt i ditt hem. Det finns tre huvudsakliga orsaker till att det ansamlas stagnerad energi som man kan åtgärda med hjälp av energirening:


FYSISK SMUTS
Damm, lort, sot, fett, kladd och allmän smuts.


ENERGI FRÅN PERSONER SOM HAR BOTT ELLER VISTATS DÄR TIDIGARE
Allt som händer i ett hus "sitter kvar" i väggar, golv och möbler. Har du, eller någon annan som bott där tidigare, till exempel upplevt en separation, varit olycklig på något vis, varit mycket sjuk etc kan det ha en negativ påverkan på din energi och det är lätt att historien upprepar sig på olika vis. Frekvenserna stannar kvar och bildar stagnation av det slag som man verkligen behöver rensa bort. Det finns fler exempel på detta i boken. Händelser finns lagrade i väggar och möbler i form av subtila elektromagnetiska avtryck. Det är de traumatiska och de ständigt återkommande händelserna som sitter allra djupast och har störst inverkan på personer som bor där nu.
 

RÖRA OCH ÖVERFLÖDIGA SAKER
All form av röra utgör hinder för att energin ska strömma jämt i ett rum.
(Detta är verkligen något som jag personligen påverkas av och då handlar det inte om att vara pedant, ordning gör att man känner harmoni i själen.)


Det finns 21 steg för att rensa bort den stagnerade energin som gör att du känner att du sitter fast i ditt liv. Det är det boken Rensa i röran handlar om. Är du nyfiken kan jag varmt rekommendera er att läsa den!


Det påverkar mer än du tror!
Ha en fin tisdag var ni än befinner er...

©

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar