onsdag 14 september 2011

Hjälp är på väg...

I slutet av oktober ska Lena från Kontrast komma hem till oss för att ge oss lite tips och råd på hur man kan förändra utan att bara röra runt i det befintliga. Vi är ute efter att få mer harmoni i vårt hem och detta kräver hjälp. Den kunskapen känner jag inte att jag har tillräckligt av. Det ska även bli väldigt intressant att en professionell inredare med inriktning på både Feng shui och färgsättning ska se vårt hem med sina ögon och sin kunskap.

Vi fick inte till någon tidigare datum, så vi får snällt vänta... Ska bara försöka hejda mig innan dess och inte göra allt för många förändringar innan hon sagt sitt!

LÄNGTAR!

 
Bild DAY Home

2 kommentarer:

  1. Vad spännande! Det skulle jag också kunna tänka mig i vårt nya hus. Framförallt eftersom man har en vision... och ibland hittar man inte den rätta tapeten, mattan eller färgen till att förverkliga den visionen. Plus att man lätt kör fast faktiskt... då är det lättare om någon kommer in utifrån och ser på det med andra ögon.

    SvaraRadera
  2. Lena är en fantastisk person! Det ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot det... Precis som du skrev behöver man ibland hjälp på traven för att förverkliga en tanke som man inte själv kan hitta ett avslut på.

    SvaraRadera