onsdag 19 december 2012

JULLEDIGT

Onsdagskväll och det är bara två dagar kvar innan lite ledighet ~ känns bra!
 
Det ska bli otroligt skönt att bara få vara. Att ha flera dagars sammanhängande tid tillsammans med familjen. Jag och maken är även av den sorten att vi ofta spar på julklappshoppingen till dagarna innan. Vi har stenkoll på vad som ska handlas och har gjort en grej av att vara ute i värsta julruschen, bara vi två (barnen hos mormor och morfar!). Vi gillar det (märkligt kanske!). I vanliga fall är vi så strukturerade, ute i god tid med det mesta och organiserade. Så även nu, på ett sätt... Vi är allt annat än stressade, tycker att dagarna innan julafton ska innehålla glögg, shopping, inslagning av paket, tänd brasa och sussande gossar på ovanvåningen som inte har en aning om att vi lägger julklapparna under granen lille julafton. Traditioner - I love! 
 
Vi har ju även en gosse som fyller år på fredag och det är full fokus på honom, födelsedagspresenter, kalas, tårtbak och det faktum att göra hans dag till allt annat än julafton och endast hans bästa födelsedag.
 
Visar llite bilder som legat och skrotat i iPhonen sista veckan... Trevlig kväll! Kram Therese
 

 


1 kommentar:

 1. Jag har också en liten skatt som fyller samma dag som din son, tycker som du att det är viktigt att de får en egen riktig födelsedag! Inga julklappar som ska lämnas över eller liknande.
  Misstänker att de inte direkt kommer att uppskatta att de fyller så sent på året när de blir äldre...

  Hittade in på din blogg via Instagram, vilka fantastiska bilder du har där då! Nu ska jag kika vidare på bloggen.
  Ha en fortsatt bra julledighet.
  Kram.
  Malin

  SvaraRadera