torsdag 11 augusti 2011

Duk (eller snuttefilt) från Tine K...!?

Även gårdagen bjöd på en del regn och tyvärr hann jag varken piffa eller fotografera på uteplatsen och den nya dagbädden när det väl var uppehåll. Den står kvar i alla fall... :-)

Visar bilder på en duk jag köpte från Tine K istället. Den passar utmärkt till hösten med sin gråa ton, nu också för den delen. Den är så skir och tunn, vilket ger ett mjukt men ändå exklusivt intryck. Hoppas bara på att den inte krymper allt för mycket när den tvättas...ja, där stod handtvätt på lappen!!? Suck!

Kan även berätta att den passar bra som snuttefilt. Jag hade hängt den över soffryggen vilket G upptäckte. Han svepte in sig i den och somnade. Jag tyckte det blev tyst i vardagsrummet när han och storebror satt och lekte... I och för sig sa Frida, på Fridas Hem, att man även kunde använda den till gardin... men snuttefilt?

Nu bär det snart av till Vallåkra och Tomatens Hus! Lite kryddor ska handlas och även, enligt önskemål från stora killen, tigertomater (gul och svart randiga). Kanske en god tomatsoppa till lunch?

Trevlig torsdag på er!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar