torsdag 28 mars 2013

NU HÄNDER DET SAKER!Nu händer det saker må ni tro… Lite färre inlägg på bloggen av förklarliga skäl ~ roliga sådana! Det kommer nog fortsätta så ett litet tag till, men snart är allt som vanligt igen. 
 
 • Den nya bloggen är inne i sitt slutskede. Jag ska bara finjusera lite mer på layouten (sneakpeak ovan) efter att bästa hjälpen Procedit satt den tekniska biten. Jag måste även lägga till lite texter och annan information. Kanske i påsk?  
 • Ett stort uppdrag på gång med två föreläsningar i April som jag kan berätta mer om snart. Det ska först räknas fram en offert och läggas upp en plan tillsammans med lite fotograferande. Kanske i påsk?  
 • I maj kommer jag hålla en föreläsning om fotografering hos en webbutik i Helsingborg. Detta material måste färdigställas. Kanske i påsk?  

När jag läser min "to do list" i påsk (som har några fler saker än ovanstående på agendan) kan jag inte mer än le lite åt mig själv. Nej, jag är ingen superwoman och nej, jag hinner inte allt... Inte alls, men kanske lite!?  
 
En make och två gossar står ju faktiskt överst på listan. Prio ett under lediga dagar. De lullar just nu runt hemma och jag har en halvdag på Magnussons framför mig. Skärtorsdag idag och den efterlängtade påskledigheten är här.
 
Glad påsk kära vänner! Kram Therese
 

3 kommentarer:

 1. WOW vilken läcker bild!!!
  Och stort lycka till med alla roligheter som du har framför dig!
  En riktigt Glad Påsk önskar jag dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad spännande det låter, så kul! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Sååå fint..:-)

  Jätteskoj för dig!

  Önskar dig en Glad Påsk
  Stor kram Susanne

  SvaraRadera