onsdag 6 mars 2013

OM ALLT ELLER INGET

Godmorgon, godmorgon! Redan onsdag och litet inlägg om dagarna som gått. The Headless Swan - älskar stället! I lördags var maken, jag, A och H där tillsammans och drack drinkar så det stod härligt till. Vi hade makalöst roligt och energin var på topp. Sent i säng på natten (morgonen!), sovmorgon i söndags med långfrukost i soffan då knattarna spenderade natten hos farmor och farfar (som antagligen fortfarande vilar efter denna helg!). ;)  
Från att myst i pyjamas hela förmiddagen anlände energin till max. Bugaboo vagnen storstädades och såldes (älskar Blocket!), N storstädade altan och balkong, jag städade bilen som aldrig varit så ren, bilstolsklädslar tvättades (det var inte igår!), motorsågen togs fram och maken kapade ”farliga” träd i vår lilla skog… Viktigaste uppgiften var dock att bygga ihop gossens tågbana efter bild på mobilen innan han kom hem. Japp, energin kom under dagen och försvann på kvällen efter en god pizza och därefter soffläge för hela slanten. 
 
I måndags flyttade finaste spjälsängen (som bästa bror gjort till våra gossar) ut och Ikea fick ett besök för att köpa en 90 x 200 säng till minstingen. Där har han sovit två nätter nu, vår lilla kille som inte är så liten längre. Han har totaldiggat sin spjälis vilket resulterat att han haft den kvar såklart...! Första nätterna har gått som en dans, får se om det håller i sig eller om vi kommer ha en kille som hoppar ur den när det passar honom, typ vid läggning, och vi tillbaka med honom med vändande post? Roligt är det såklart att de växer men visst vemod känner man när man inser hur fort tiden går och att man inte riktigt hänger med i svängarna.

Härlig onsdag på er! Kram Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar