torsdag 12 januari 2012

Att slappna av inför vad som komma skall...

Mycket i bloggen kommer inom det närmsta handla om planer och förberedelser inför vår flytt. Jag hoppas att jag kan sammanfatta lite tankar och idéer som även kan bidra med lite inspiration till er kära läsare.

När jag läste i Residence häromdagen insåg jag vilken härlig känsla det är att få planera saker inför ett nytt boende i vår. Att kunna slappna av, njuta av att allt klaffade (till slut!) och vårt blivande drömhus är vårt. Att samtidigt sälja sitt eget är en spänning bara det. Även alla förberedelser. Jag tror många småbarnsföräldrar känner med mig när jag säger att det inte alltid är en dans på rosor att hålla sitt hem presentabelt. Trots min läggning åt det pedantiska hållet innebär det inte att vårt hem är fläckfritt, långt ifrån. Det finns saker att röja, fixa och få ordning på hela tiden - varje morgon, dag och kväll! Det hela var självklart värt det (trots att folk synade vårt hem med lupp ;-)), detta med tanke på att det blev som vi önskade. Här kommer lite vardagsrumsbilder från när huset marknadsfördes... Som ni säkert misstänker var det Två Generationer Magnusson som sålde det (med bravur!).

Ytterligare en positiv sak i det hela, så här i efterhand, är att jag har en ny förståelse för alla våra säljare på Magnussons. Det är väldigt nyttigt att ta in och ta till sig.

Ha en fin torsdag (och önska gärna bort den tråkiga blåst vi haft alldeles för mycket av)!
Tjingeling!

©2 kommentarer:

 1. Hej

  Undrar var kudden du har på en av stolarna vid matgruppen kommer ifrån? Så fin.

  M V H

  Michaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Michaela,

   Kudden/arna har jag köpt på Mio! Lycka till!
   Vänligen Therese

   Radera