måndag 30 januari 2012

A room with a view

Tankar finns på badrum just nu...


Jag har fallit pladask för vitt på både väggar och golv, detta med olika plattor. Gärna blankt på väggen, i lite sådär gammeldags stil, och helt matt på golvet.
Har man då (som på bilden ovan) lyxen att ha ett stort fönster i detta rum så kan ljuset, med denna typ av plattsättning, spela fritt på väggarna. Lägg även märke till det schackrutiga mönstret på duschens golvplattor vilket även förstärker den stil som passar badrum i hus från början av 1900-talet. En bra bas som  jag hade kompletterat med lite gröna växter, fina handdukar i någon naturton och doftande tvål i någon läcker flaska som kan stå i duschen samt på vasken.

Det är svårt att hitta snygg förvaring i en dusch där man måste ha både tvål och schampo lättillgängligt. Om man då häller över detta på två eller tre snygga, kanske likadana, flaskor istället ser det så mycket renare och absolut mer tilltalande ut.
Idag är det måndag och helgen har varit fylld av trevligt sällskap av vänner och familj. Olika middagar och även födelsefirande! En hel del planerande mellan varven vilket resulterat i ett anteckningsblock som redan är halvfullt med tankar och idéer, en av dom delade jag med mig i detta inlägg. 

Hoppas ni får en fin dag!

©Bild lånad av Scandic Grand Central

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar