måndag 23 april 2012


Tänkte visa er vad som följde med hem efter ett besök hos Fridas Hem i helgen. Två superkorgar som jag knappt fick in i bilen. En står i vardagsrummet och samlar upp filtar, den andra står i H´s rum och rymmer alla hans utklädnadskläder (batman, spiderman... you name it!). En mindre korg blev också inhandlad och rymmer tvättmedel m.m. i badrummet. Lite smått och gott som både fungerar praktiskt OCH är snyggt. Lite mer natur in i hemmet.

Ha en härlig dag!


©

4 kommentarer:

 1. Galet snyggt!! Skulle vilja ha allt om man bara haft råd. Såg att ni har lagt något skydd i trappan, vad är det? Vi har också en vit, väldigt hal trappa och med småbarn i huset behöver jag tips på något snyggt och praktiskt att sätta på trappstegen. Kram caroline.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Caroline! :-)Det som ligger i kökstrappan är en sorts filtmatta i halvmåneformat som jag misstänker är klistrad på stegen. Mattan låg där när vi flyttade in så jag vet tyvärr inte var den är inköpt. Den är faktiskt stilren i den gråa tonen och oerhört praktisk. Tror säkert att någon mattbutik vet vad det finns för alternativ. Ingen halkar här inte! :-)

   Tack för att du kikar in på bloggen och tack för vänlig kommentar! Kram Therese

   Radera
 2. MYCKET fint!!Korgar kan man absolut inte ha för få av =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Visst är det så, korgar kan man absolut inte få för många av! :-) Finns risk för att det kommer fler... :-) Ha en fin dag!

   Radera