tisdag 24 april 2012

Måla golv i hallen...

... som vi använder VARJE dag (det mörkgrå på ritningen)!

Ja, då har vi ett litet problem! Hallen på ovanvåningen, som är relativt stor, är inte målad än. Här ligger ett plankgolv som väntar på att få bli vitt. Vi har avvaktat under tiden som badrumskillarna renoverat och G´s vägg byggdes, men nu är dom ju färdiga.

Jag hade en tanke om att måla det en kväll för att det skulle hinna torka på natten. Helgen är inget alternativ då vi inte är hemifrån några längre stunder just då (det måste gå i alla fall 12 timmar för att torka). Problemet är att hallen gränsar till alla sovrum, badrum, walk in closet och båda trapporna ner. Visst kan man måla halva först, med viss risk för att man ser skillnad i strykningen när man målar halva nummer två. Dock hjälper inte detta så mycket då pojkarnas sovrum ligger rakt över varandra (i ena halvan) och vårt lite längre bort (i andra halvan). Det innebär att vi inte når killarna (såvida vi inte vill ha fotavtryck längst halva hallen) och dom når inte oss (om man löser det som ovan).

En lösning jag tror på är att jag ikväll målar längst alla lister, finliret liksom. Imorgonbitti går vi upp en timme tidigare, gör vid oss med dusch och allt där uppe. Killarna förflyttas ner och jag målar golv som får torka under dagen när vi är på jobb och dagis?!? Det borde funka... i tre dagar?!! Eller? :-) Återkommer med resultat!

Ha en fin tisdagskväll!


©


1 kommentar: