onsdag 11 april 2012

Sista besöket i huset och projekt ljusslinga!


Sista besöket i huset och projekt ljusslinga (som tog längre tid än jag trodde). Det har blivit en "grej" för oss som bott på gatan, det där med att ha ljusslinga i trädet under vintermånaderna. Vi har låtit dessa sitta året om och startat den lite lätt och enkelt vid första advent (supersmidigt!). Skrattat lite åt varandras då trädet växt och slingan bibehållit sin plats. Nu var det ju dags att ta ner den. Vilket projekt det blev! Trädet är inte stort, men slingan satt fast... hårt och envist. Kunde liksom inte låta den sitta till nästkommande ägare då den mest såg lite tramsig ut nu (och jag hade redan varit framme med saxen vid första försöket för ett par veckor sedan). :-)

Igår, sista dagen innan huset skulle överlämnas stod både jag och N (iklädd kostym!) på en stege, halvhängandes i trädet med en av killarnas kratta som förlängd arm. Efter många om och men åkte den ner! Pjuh...

Samtidigt var vi hela familjen i huset och sa hejdå. Viktigt för barnen som frågat mycket och känner efter på ett sätt som vi vuxna kanske inte förstår. Dom sprang runt, från det ena rummet till det andra, kramades, lekte tafatt och sa -Hejdå rummet! till sina sovrum. Även kojan (vinden) var viktig att ta en sista kik in i, här har det lekts mycket kan ni tro. En viktig del i hela flytten tror vi. Inte minst för den största sonen (och mig! ;-)).

Middagsdags här och sen ett litet besök av familjen A och F.

Trevlig kväll!©

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar