tisdag 10 april 2012

Första natten!

I lördags gick det stora flyttlasset och vi har nu sovit första natten i huset - vilken känsla! Jag låg som vanligt och lyssnade på nya ljud (hörde inte ett enda!) och därefter sov jag som en stock, killarna likaså, men det är väl inte så konstigt. Den senaste tiden har vi haft minst sagt fullt upp.
Jag kan bara ursäkta att det blivit lite färre inlägg dessa flyttdagar. Vi kan väl säga att vi haft påskledigt (eller snarare värsta påskeffektiviteten!). Nu lovar jag att uppdatera lite oftare igen. Jag bloggar så snart det bara finns möjlighet och framförallt TID!
Lite påskfirande har vi definitivt hunnit med, detta tack vare våra familjer som hjälpt oss. Påskharen var på besök i trädgården, påskmiddag som mormor och morfar fixat bjöds det på i vårt matrum. Sista lådan packades upp igår, dag tre, då vi drivit på som djur för att få saker och ting i ordning OCH haft fantastisk hjälp av mamma och pappa med att få saker på plats (satt upp gardiner, lampor, möblerat och så mycket annat!). Jag kan villigt erkänna att vi inte klarar av att leva i röran. Vi kör på som ångvältar och fixar tills det är klart. En viss inre stress känner man såklart. Men vi måste bara få saker och ting på plats. Sen kan man pusta ut... och ändra efterhand.
Sist vi flyttade var det vi två och en liten bebis. Denna gången var det en viss skillnad. Detta med två gossar som även dom har en del saker som gärna ska packas upp innan de kommit på plats. :-)  
Vi vill tacka alla som hjälpt oss med flytten och allt där innan. Ni är fantastiska! Det har målats, renoverats och burits allt från piano till små korgar. Ni har slitit som djur. TACK TACK TACK!!!
Hoppas att ni kära läsare haft en härlig påsk!
Kram T
©1 kommentar:

  1. Grattis! Som vanligt blir ni färdiga långt innan mig, trots att jag köpt ett hälften så stort hus...

    Hls / P-O

    SvaraRadera