söndag 22 april 2012

Vardagsrum före och nu...


Då var det söndagskväll! Lite före och efter bilder som jag lovade. Vardagsrummet hur det såg ut när vi flyttade in och hur det ser ut för tillfället. Här har vi målat väggar, golv, lister, dörrkarmar och lite därtill. Vi har lite småsaker som ska fixas och kompletteras till allt det svart och vita, men jag har lovat er lite "mellan" bilder. Det är färdigt för stunden och här sitter vi nu. Jag med en stooor skål ostbågar (vilket man äter allt för sällan!) och maken med en egen skål popcorn. Filmtajm!

Kram och godkväll!

©

6 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Älskar de vita golven, är så sugen på att göra det i huset :-) KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är supernöjda trots alla varningar om att smuts syns så lätt. Tur man har dammsugare! ;-) Du vet ju var färgen är köpt! ;-) Kram kram

   Radera
 2. Hej! Toppen att läsa om erat golv, köket ska få sig en omgång, likaså alla andra golv ;) Vad använde ni för färg? Gjorde ni det själva, roller? Så tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att jag kan delge lite inspiration och tips...

   Färgen är köpt på Optimera av märket Sadolin. Enkel att måla med och relativt snabb torktid. Grundade dag 1, målade dag 2 och målade dag 3 sen var det torrt dag 4. Dock väntade vi med att sätta in möbler till dag 5. Jag hällde ut färgen på golvet i tunna linjer som jag sen rollade ut. Det var bara jobbigt att använda tråg. Kika här:
   http://fotografthereseromell.blogspot.se/2012/03/att-mala-golv.html

   LYCKA TILL!!! :-)

   Radera
 3. synd på ett så vackert fiskbensgolv.........

  SvaraRadera
 4. synd att måla över fiskbensparkett...

  SvaraRadera