måndag 16 juli 2012

HEMMA


…igen efter en vecka på vårt smultronställe! En hel vecka har spenderats i stugan vid Västersjön. Farmor och farfar löste av oss då deras semester började nu. Lite kortspel och vin tillsammans igårkväll var en perfekt avslutning på en lugn vecka både ensamma och tillsammans med vänner. Det har grillats varje dag, fisk såklart (och kött till mig!). Vi har varit utomhus så mycket vi bara kunnat, rott med båten, fiskat, lekt, slagit rekord i att klättra i ”pappas” klätterträd och busat när det inte regnat. Skönt!
Dock hemma med en minsting som vaknade med hög feber imorse och fortfarande mår sådär.  Dagen går med andra ord i lugnt tempo. Alla småbarnsföräldrar vet dock vad som väntar efter en vecka hemifrån - tvätt, tvätt och åter tvätt. Det gör oss inget just idag. Skönt att vara hemma och känslan över hur bra man trivs i sitt fina hus sveper över en när man sätter sig nyduschad i soffan. Underlättar även bloggandet med internet som fungrerar (finns nog en anledning att det inte gör det vid sjön, man kanske ska skappna av?). Det har blivit mycket mobilbloggande vilket inte riktigt är min grej (än så länge i alla fall!). Så förlåt om jag inte kunnat svara på era kommentarer eller mail. Har inte funkat helt smärtfritt... ;)

Ha en fortsatt mysig måndagskväll!
Kram T


3 kommentarer:

  1. Den sista bilden är ju så mysig!

    SvaraRadera
  2. Visst är den det! Där satt dom, mina tre killar, vid flera tillfälle och metade! Här fotade jag när jag sen hörde det prassla och en vattensnok smet iväg bakom mina fötter... ;)

    SvaraRadera
  3. Välkomna hem och tack för en supermysig kväll i stugan! Stor kram!

    SvaraRadera