torsdag 1 november 2012

FRUKOST OCH MÖTE PÅ STAN

Godmorgon vänner! Denna torsdag börjar vi dagen med lite bilder från översta våningen. Här  ser ni lite detaljer som jag verkligen gillar ~ murstock, trappa som målats vit och braskaminen som ger otroligt härlig värme här uppe.
Nu blir det frukostmys på stan tillsammans med familjen ~ vilket jag fullkomligt älskar. Det ska komma lite folk här hemma som ska fixa och då flyr vi fältet. Tur att maken och barnen vill följa med annars blir det svårt för mig att fly. Jag ska även titta in i en butik som hade läst mitt reportage i Helsingborgs Dagblad och kontaktade mig. Spännande!
Ska bli skönt när stygnen blir tagna på måndag och jag förhoppningsvis kan få tillbaka rörligheten i foten igen. Kanske köra bil? ;) Har nästan vant mig vid att vara lite begränsad dessa två veckor... Halta, ta saker med ro, inse att allt tar lite längre tid än tidigare, stressa ner, läsa, blogga och bara vara hemma (rensa allt som möjligen går att rensa sittandes på en stol, golvet eller ståendes på en fot!). Att man på två veckor kan få nya perspektiv på saker och ting är för mig ett under, men det har hänt. ;)

Ha en härlig dag! Kram Therese 

1 kommentar:

  1. Vilka härliga foto! Ert hur har verkligen fina unika detaljer! :)

    Hoppas att du får lov att köra bil nästa vecka! Ha en fin helg, kram!

    SvaraRadera