tisdag 6 mars 2012

Badrum... check!Kära läsare! Då var den slutgiltiga badrumsskissen här...

De sista detaljerna ska beställas i veckan och sen ska allt vara på plats. Om tre veckor startar renoveringen... Yiehoo! Det har varit många turer fram och tillbaka vilket känns toppen nu i efterhand då vi verkligen sett utbudet och kunnat hitta godbitarna. Med en klar bild i huvudet över hur det ska se ut har man sett vad som kan matcha önskemålen och nu... ja, nu är vi där!
Vårt mål är att få ett vackert badrum som håller stilen för huset. Ljust och stilrent men ändå ombonat. Som ni ser på moodboarden så kompletteras inredningen med gosiga handdukar som ger kontrast, växter som ger liv, små detaljer som skapar lust och känsla. Lite korgar och annat som mjukar upp och ger värme samt balanserar upp det vita med jordelement. 

Ett badrum får inte känns kalt eller kallt. Det är trots allt här man ska smyga in och ta sin morgondusch, det är här man startar dagen, det är här man lägger barnen i ett bad på kvällen vilket de gärna ska tycka är lika mysigt som du själv…

Nu när vi har möjligheten att göra det precis som vi vill ha det (lycka!) är det oerhört viktigt för oss att det blir ett badrum med lite varmare känsla samtidigt som det har en hållbar touch. Lite sekelskiftesstil med skåpsinredning och vask från Aspens serie Solvik som även ger oss lyxen med vars ett handfat, ett till maken och ett till mig! ©
Det kommer finnas doftljus i fönstret (som är så förtjusande fint med sina spröjsar!) vilket ger eldelement om kvällarna och sprider en härlig doft. Enligt Feng Shui finns det redan mycket vattenelementet i ett badrum och man ska då vara sparsam med färgerna svart, blått och mörkgrått.

Så HÄR såg den första moodboarden ut. Lite förändringar har gjorts under vägen... 

Hoppas ni har en härlig tisdag framför er!

©

Skåpsinredning och vask från Aspen, blandare från Hans Grohe, duschdörrar från Ballingslöv, blandare Svedbergs, badkar och blandare från Westerbergs, kaminspeglar Housedoctor, stor korg från Afroart, liten korg Tine K. Doftljus, små lådor, och tvålbehållare samtliga från DAY där det mesta kommer köpas på Style & Living i Helsingborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar