torsdag 8 mars 2012

Det är kärlek...


...när maken igår stod i minusgrader och skrapade mina bilrutor (trots att han själv var lite småstressad till jobb!) från all frost och även imorse borstade bort all snö! ©  En uppskattad överraskning när man kommer ut med två barn i handen, andan i halsen, på väg till dagis och sen jobb. Glöm inte bort kära vänner att små saker kan betyda så mycket - uppskatta er familj och vänner!

©

2 kommentarer:

 1. Hej,

  jag hittade hit till din blogg via en väg jag inte minns, och blev så glad. Jag har själv bloggat ganska länge, och läst mååånga bloggar genom åren, men tröttnat på att de flesta är nästan likadana. Jag fastnade här för de vackra bilderna och för att jag bedriver en liknande verksamhet som du gör. Jag stylar och fotar också åt en mäklare, samt gör en del andra inrednings och fotojobb. Jag har inte på långt när, lika mycket erfarenhet som du har, men lär mig hela tiden och är inte rädd för att improvisera. Hitintills har det gått bra ändå, och jag tycker att det är fantastiskt roligt. Hit kommer jag att återvända för att inspireras och lära av din kreativitet och erfarenhet!

  Allt gott till dig.

  Helena

  SvaraRadera
 2. Hej Helena,

  Oj, vilka fina ord! Du har verkligen förgyllt min dag. Tack, tack, tack! Så glad jag blev. Har varit inne på din blogg och kikat såklart... Blev såå nyfiken! Du finns nu i min favoritmapp ;-). Vilka texter och vilka inlägg, att improvisera och gå på sin känsla är oftast det bästa. I alla fall i mitt fall :-). Tack än en gång! Våra vägar kommer säkert mötas igen! Kram T

  SvaraRadera