tisdag 29 maj 2012

Att lasta ved i majmånad?


Idag är en härlig dag! Trots regn (vilket man som husägare välkomnar för att gräs, blommor och allt grönt behöver det!) så närmar sig junimånad, en månad med fina födelsedagar, midsommar och annat mysigt.

Visar en bild från kakelugnen med ett nytt olivträd bredvid samt en välfylld vedkorg. Vi fyllde på källaren med en massa ved i lördags. Lite knasigt vid denna tid kan man tycka. Men får man tillfälle till det så tar man det. Så N och pappa lastade, lastade och lastade. :-) Har inte behövts elda så mycket den senaste tiden, men nu är vi förberedda (det gillar jag!).

Idag ska en son lämnas på skolan för första gången... och ska vara där sina framtida tio år. STORT så det står härligt till! Mest mamma som tar det sådär typiskt känslomässigt! Hejdå till den trygga, familjära och varma dagismiljön och välkommen skolvärlden med fler barn, lite "hårdare" miljö och inte samma kontroll (för det är väl den man som förälder släpper på lite varje dag då barnen blir större?). Det känns super att denna skola valt att börja tidigare än andra, innan sommaren, för att barnen ska vara i full gång när det startar på allvar i augusti.

Härlig tisdag på er kära läsare!

1 kommentar:

  1. Spännande att börja skolan =) Kommer ihåg första dagen i ettan som om det vore igår!! Det kommer gå jättebra... Vad fint det blev med stålkorg och potatissäck till olivträdet och det vita trägolvet!!
    Ha en fortsatt fin tisdag!
    Kram

    SvaraRadera