onsdag 16 maj 2012

Vårt matrum...

Hej vänner! Då visar vi lite pics från matrummet idag. Här har vi fortfarande en tom vägg mittemot denna... Ja, jag vet! Nu har vi ju bott här i över en månad så något borde ju hända? :-) Det är dåligt av mig att jag inte varit kreativ nog att komma på en perfekt lösning för just detta rum. Eller? Skämt å sido så är detta idag ett av de ljusaste rummen med tanke på det vita plankgolvet, vita väggarna och den sparsmakade inredningen (svårt att bli annat än ljust då!). Tur dock att den fina kakelugnen bidrar med sin ljuva färg och ståtlighet. Den gör liksom rummet!

Självklart finns det tankar om vissa saker som ska kompletteras här... Men vi tar det med ro! Ett tag till i alla fall?!! Tapet har redan börjat kollas upp. Visar två stycken från Nina Campbell som vi diskuterade på jobb idag och därifrån fick jag tipset. Blev helt såld när jag gick in och såg dom på nätet. Visst hade dessa passat rent färgmässigt och även gällande stilen på huset?!
  
Hoppas ni har en härlig onsdag? Långledighet väntas här!
 
Kram T


 

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig färg på kakelugnen =) Och måste bara säga att det blev jättefint med de vita golven... har faktiskt aldrig tänkt på att man kan måla ett gammalt fiskbens parkett! Ibland måste man våga ;)
  Kram Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna! Tack snälla! Vi är supernöjda och kakelugen föll jag för från första stund när vi kom in i huset. I vårt annnars svart och vita hem passar den och ger värme till inredningen. Nu ska vi bara "lära oss" att elda i den... ;-) Visst blev parketten bra?!! Vi ångrar inte en sekund att vi målade den (bara lite oroliga innan över hur resultatet skulle bli!). Det som är extra kul är att mönstret syns genom färgen. Som du skrev, ibland måste man våga. :-)

   Kram Therese

   Radera
 2. Det danska märket Fiona Walldesign kanske kunde vara något annars? :) http://fiona-walldesign.com/wallpaper/Nordic_Blossom.aspx Jag har hittat en hel del fint där...

  Kan hålla med om att Nina Campbell också skulle passa superbra till huset och er inredning. :) Kul när det händer lite i tapeten utan att bli för mycket färg.

  Hälsningar från en som också letar tapeter. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta,

   Visst var tapeten fin! Nu ska man vara våga ta beslut om vad man vill ha. Är lite velig där. Egentligen är det bara till att köra på och testa. Det går ju att förändra om man inte blir nöjd... Lite onödig kostnad och dock?!! Men jag måste alltid ha en utväg, om i fall att liksom. Kul att även ni letar tapet. Tar tacksamt emot fler förslag!!! :-) Var inne på Fiona Walldesign - där fanns mycket fint!!!

   Ha en härlig torsdag! Kram Therese

   Radera