måndag 29 oktober 2012

EN MORGON MED LIKASINNADE

Härligt att träffa tjejerna idag! Många av oss har aldrig setts förut därför var det väldigt kul att Jenny tog initiativet och bjöd in oss. Nya kontakter under avslappande former precis i min smak. Tack tjejer för en härlig måndagsmorgon! Toppenkul att träffa er alla och hoppas det kommer fler tillfällen. Nu ser vi fram emot träffen som Sabina fixar tillsammans med Butik Linnea. Missa inte det ~ alla är välkomna!!!
 
Dessa härliga tjejer träffades idag ~ kika in på deras bloggar respektive Instagram: @fyhrlund, Lisa, Anna-Malin, Helena, Sabina, Annika, Jenny och Anna.
 
Ha en fortsatt fin, dock blåsig, måndag!
 
Kram Therese


5 kommentarer:

 1. Så trevligt det var och vilket fint inlägg du har gjort.

  Kram helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det var verkligen superkul att ses idag, hoppas våra vägar korsas igen... som du sa, världen är bra liten!!! Ha en fortsatt fin dag! Kram Therese

   Radera
 2. hej Igen!

  vilken trevlig blogg, har tittat runt, lägger till dig i min blogglista. Jag undrar om inte den där bröllopsbuketten är gjord av oss känner igen den. Vad världen är lite....Helena.

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt! :-) Kul med träffen på Linnea! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack själv! Det var verkligen trevligt och lagom. Hade gärna suttit kvar lite till om jag hade haft tiden men vi får väl helt enkelt göra om det :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera